mån 30e

Gick hem idag ifrån skolan pga kände mig dålig, så har tagit det lugnt sen dess och precis kollat klart sex and the city filmen. Så grymt bra. Stor grät  verkligen.. För en film.. Och jag mår bra sämre än jag gjorde innan dag :/ jag som hoppades på bättre eftersom jag bor borta ifrån skolan tors-fre så har inte tid att bli sjuk nu + sagt till claudia att jag ska komma imon :/ och kan ju säga att jag ska komma och sen dissa henne en dag till. Och så har jag massa plugg och allt känns så mkt :/ fick reda på idag att vi har 2 prov nästa vecka. så himla fel vecka att åka till växjö säger jag då. Men det kommer nog bli kul endå. Hoppas jag blir bättre

Puss & kram <33


mån 30e

Jag blev då kvar över natten i Borlänge och fick ta tåget 05.48. Men när jag kom till stationen så var min biljett kvar hemma hos farmor.. Så grymt klyftigt av mig :/.   Men farmors gubbe hans, han hann precis på sekunden att hinna med tåget. Men väskorna fög vell i trapporna på väg ner till peronen ^^ hehe. men nu är jag på :D.

Puss & kram <33


sön 29e

Jaha, det sög ju. Då är man strandsatt i borlänge. Hade kollat upp tåg och allt. Men sen när jag skulle boka, fanns det inte en enda biljett kvar på hela dagen :o och tåget jag hade tänkt tagit var inställt. Så nu är jag hos farmor med syster, melvin och syrrans khaled. Så blir tåget kl 05.52 till etuna och sen mot optikern kl 11 så får vi se vad som sker :D,

Puss & kram <33

sön 29e

Den person jag verkligen, verkligen vill ha ut ur mitt liv går inte :S Helt värdelöst :S. Men börjar se ljuset nu, för är snart 18 och slipper detta tjafs :)

lör 28e

Jag hade ALDRIG flyttat till eskilstuna om ni inte sagt som ni gjorde då !


Fre 27e

Precis bakat klart lussekatterna, goda blev dom kan jag lova. Nu blir det idol sen dusch, sen plugg :(

Puss & kram <33

Fre 27e

inte illa.. Inte alls ;) <3

Fre 27e

Yes, då sitter jag¨på tåget mot Borlänga, Ska bli en skönt att komma hem. Saknar snurran nå så enormt :(, så blir grymt mycket mys i helgen :D idag blir det hem till familjen och baka lite pepparkakor lr lussekatter, Vi får se =D Sen imon blir det att baka lite till och sen någonting mer som tiden får avgöra :). Nej nu ska jag nog ta och plugga lite till nu när man har 2h och 20 min av att bara sitta och vänta. haha.

Puss & kram <33

Ons 25e

Idag har det varit en grymt seg dag i skolan, trodde vi skulle ha hentverks origentering på förmiddagen. Men fick ha svenska ist :/ bra byte ! nej !!. Och ni sitter jag på naturkunskapen seda 2 timmar tillbax och nyss haft lite roligt med super hitten " las ketchup" haha ;). Nu ska jag snart ta och pallra mig till tågstationen och köpa tåg biljetter till Borlänge på fredag sen ska jag hem och plugga änu mer :/ Fett tråkigt!! Men får lov att gå,.

Puss & kram <3

Tis 24e

Idag i skolan var det meningen att jag skulle klippa en lärare på skolan. Men jag kände mig för osäker för att klippa herr. Så jag tog en lång hårs docka och gjorde en långhårsuppsättning Är faktist ganska nöjd med den. tog mig inprincip hela dagen. Men så värt det :D Elli var "enormt imponerad " sa hon. Det kändes bra :D. För er som inte vet så är Elli( Ellinore) min frisör lärare ;)

Sen så hittade vi även lite peruker i skolan vi tog och hade roligt med, haha  2 posar bilder på 2 pruker jag provade ;).






Puss & kram <33


Mån 23e

Så idag så har jag pratat med claudia om att jag ska dit på apu nästa tisdag :/, och sen har jag skaffat mig en herrmodell till imon som jag ska klippa :D och vaccinet var inte slut så jag har fått min spruta nu och alla har ju sagt att den ska göra ont effter, det har gått 2 timmar nu och jag känner inte ens av att jag har tagit den :/. Jag som velade bli lite små sjuk och åka till borlänge någon dag tidigare ^^ hehe. Men nu ska jag snart ta och plugga på uppsatsen och sen lite till matteprovet på fredag.

Puss & kram <33

Mån 23e

Måndag igen, det betyder skola och frisör :).Nackspärren har inte gått över helt men tänkte göra ett försök att gå endå. Så idag måste jag verkligen ligga i med att försöka hita en praktik plats. Har sett 2 salonger jag ska ringa till idag, *hoppas*. Och sen är jag inge nervös alls inför sputan faktist, borde vell vara som en vanlig spruta. Är vell inget speciellt med just den?:D hehe.  Men ska ta och städa lite innan jag ska till skolan, så man slipper komma hem till stökig lägenhet ;).

Puss & kram <33


sön 22a

Sitter jag här, en söndagkväll med nackspärr fortfarande och kollar på tv. Hoppas den går över till imon. För har då har vi frisör hela dagen imon :D Och se blir det svininfluensa spruta imon om inte vaccinet hinner ta slut förstås :/. Hehe och sen har jag inte hittat någon praktik plats än så blir nog att jag får lov att vara hos caludia iaf som bara klipper gammlingar lr rullar permanent :/ trist men men vad ska man göra annars lixom?!
Sen till helgen ska jag kanske till borlänge ev :D, då får jag träffa min kära vän Emma som fyller 19 på fredag, säger inte grattis i förskott för det ger otur men endån ;)<3 sen får jag träffa den ökända Melvin med familj :). Hoppas på lite gott jul bak med så man får tjyva pepparkaks deg :D hehe,men men
god natt med er fellows :)

Puss & kram <33

sön 22a

ååh nej ångrat mig :/ varföör ? onödigt. dummaste valet jag gjort på länge :S


sön 22a

Jag har en enorm nackspärr idag så jag kan knappt inte ens röra huvudet :(. så sitter och myser i soffan med täcke och kuddar och kollar på lilla kycklingen ;). Och nu är tågbiljetten bokad till växjö den3e december :). ska bli grymt kul =D.

Puss & kram <33

Lö 21a

Vaknade för en stund sen i ett grymt varmt rum:(. så snart blir det nog att äta frukost och sen plugg och film :). Har nå något bättre förslag så hör av er, 

Puss & kram <33

fre 20e

Kom nyss in var ute och gick och virrade bort mig, gick bort mot tuna park, det hållet. och jag svängde 2 ggr allt som allt. och kom ut till engelska skolan när jag började känna igen mig igen ;O. mysko !! trodde jag hade bättre känsla för hur jag gick än jag hade idag , haha. nu sitter jag och väntar på ett sms från en speciell someone medans jag kollar på tv, halloween special :/ haha aja det var ju knappt inge på tvn när det väl var halloween så bättre sent än aldrig lr vad säger ni fellows ?;)

Puss & kram <33

fre 20e

Kom precis tillbaks ifrån lunchen där det var taco buffè,. Det var faktist rätt gott. Var ett tag sen nu man fick tacos. Nu blir dett att plugga matte och sen om ca 1½ timme så ska jag börja gå hemåt :).  Helg äntligen, så vi får se vad som sker till helgen förutom plugg :D Något förslag någon? :)

Puss & kram <33

tor 19e

Då skriver jag här igen, haft en tvätt och städ dag idag blir å plugga nu på hantverks historian. Det börjar gå bättre nu för har jag hittat sidor som det finns hyffsat bra fakta på, för er som inte vet så får vi inga böcker i skolan och måste leta all fakta på internet. Bra idiotiskt tkr jag.
Puss & kram <33

Ons 18e

Jag var på bio ikväll då, på filmen 2012. Jag hade förstått att den skulle vara bra. Men inte riktigt så här bra som den var. Det känndes nästan för kort tid att sitta där inne i 2h och 45 min. Satt och grät och skrattade hela filmen, och förstås så hade jag trevligs sällskap med :)

Puss & kram <33

Ons 18e

Sitter i skolan nu, var precis in en tjej och kille som pratade om Eskilstuna. Och om hur vi tkr tryggheten här är. *Gäsp* inte så överdrivet intressant. Nu blir det dags för natur kunskap där vi ska skriva en uppsats på 4 sidor med text snitt 12 uff :/ kommer ta evigheter. Och nästa helg? :). Hoppas det blir av. Ser fram emot det nu..

Puss & kram <33

tis 17e

Så, dagen började med att riva ut garderoben och leta kläder inför kvällens Wella visning. Gick vell så där. men valde till slut.. Sen när vi kom till västerås så gick vi så finklädda som alla var in på Mcdonalds, passande va ?. haha. Aja sen gick det vidare till stadshotellet där det bjöds på loka,vin, nötter m.m vi fick dock bara lokan och nötterna :( tyvärr. hehe. Men efter 2 timmar där så mot tåget går vi. på tåget och tåget kommer så långt som till kolbäck (Y);) sen  dör tåget sån tur som vi har :). men det började funka igen 10-15 min senare. men iaf. nu sitter jag här och ska snart hoppa in i duschen. Skoldag imon igen tyvärr :/. God natt fellows

Puss & kram <33

tis 17e

Sitter och väntar på att klockan ska gå och bli 15.52 då tåget bär av till västerås och Wellas modevisning på kvällen:D . Längtar grymt mycket. Bilder kommer ikväll om jag får några bra ;).  Nej nu har jag inte tid å skriva här. Måste ju fixa mig :D

Puss & kram <33


mån 16e

ooh,  :( det där kändes !

puss & kram


mån 16e

Idag hade vi frisörtecknik hela dagen. Det var kul fast gick inge bra för mig idag och klippa herr :/. men men går nog bättre nästa vecka :D.  Sen när jag och sabina satt och väntade på bussen så satt en tant brevid mig som inte kunde så bra svenska .. och tröck verkligen upp en lapp i ansiktet på mig där det stod vilken buss hon skulle åka :o. hehe mysko liten dam!. Nyss kom jag in ifrån att ha varit ute och gått sisådär en timme ;). Nu ska jag ta och läsa lute ur den där boken jag köpte för några veckor sen  " champange flickan"..

Puss & kram <33

mån 16e

Måndag morgon och skolan börjar om ett par timmar, sitter och kollar på rachel ray i brist på annat. Men ska vell börja med att fixa mig snart. Hoppas det blir att se filmen 2012 idag eftersom det inte blev någonting i fredags :D

Puss & kram <33

sön 15e

kollade precis på paradise hotell, det var bra förutom slampan som var med, svartenbrants dotter :o. Snacka om att skämma ut sig sj. men men :D hehe . söndag kväll nu, betyder att skolan börjar imon igen kl 11.45 :( tyvärr. men men ska sova nu.
God natt   

Puss & kram <33

sön 15e

Idag blir det en trist dag, ska försöka skriva lite på projektarbetet vi har i skolan som är grymt stort och ska blir klart till på torsdag som jag inte börjat med :/ dumt va ?.men men ska ta tag i det denna veckan så. Nu blir det att sluta skriva här och börja skriva på den ist,

Puss & kram <333


lör 14e,

Så nu sitter jag i min ensamhet och kollar på the day after tomorrow. Hanna åkte precis.  tack tjejor för en mysig film kväll ikväll :)<3

Puss & kram <33


Godmorgon,

Ni vet att igår sa jag att det snöade. Det gjorde det, mycket med ! det var kanske 2-3 cm med snö när vigick och la oss. Men sen när vi vaknade och kollade ut igeonom fönstret såvar allting borta :( inte ens en liten fläck kvar med snö. Får hoppas att det kommer mer snart =D.  Nu sitter jag hemma hos hanna och väntar på att söta Emely ska höra av sig om när hon är i stan så jag kan träffa henne och få mina kära nycklar tillbax ^^,,
 
Puss & kram <33

Fredagen 13e

Efter skolan så gick jag, hanna, sabina,elin,emely & kima till sporthallen och kollade lite snabbt när några småpojkar spelade fotboll, jag gick hem i typ slutet för att hämta pengar och byta kläder. När jag precis kommer innan för dörren ringer hanna och säger att bussen går snart. Jag tänkte bara " aja, hinner byta om" men det gjorde jag knappt. när jag har byxorna på halvstång så ringde hon och sa att jag måste springa till bussen för hon ser bussen, och det tar ca 5 minuter ifrån mig att GÅ till busshålls platsen.. Meningslöst tänkte jag. Men sparng som en toka iaf.  aja, hann med bussen iaf :D. Sabina & hanna var på bussen. Emely och Elin gick hem till Elin tills vi skulle iväg och äta på Ming. Vi möts vid ming, det var gott och dyrt men servitricen idag var lite borta i huvudet. Tror inte han kunde prata så väl, när vi kollade i menyerna kom han fram typ 2-3 ggr och frågade om vi bestämt oss, sen lät det som han sa " shit, lycka till " som om jag var as seg. HOPPAS jag hörde fel !!! Ah sen så var det en annan kille som skrek igenom restaurangen och frågade hur gammal jan var,., hum... det måste jag med ha hört fel på. kanske dags att skaffa hörapparat, lr vad säger ni?:/  Efter Ming tog vi bussen till Hanna, då Sabin med kom och vi alla kollade på idol ( Jag, Hanna,Sabina,Emely & Elin), vi följde med Emely när hon skulle hem och möta hennes pappa, Sen gick vi hem till Hanna och hämtade Sabinas tröja. Sen följde vi med Sabina till bussen, Då stannade vi kvar sen för vi orkade inte gå fram och tillbax igen för jag och Elin skulle med en buss som gick efter 25 min, så vi satt där!. Då kom det ett gäng fulla 93:or som srutade öl på oss som om det vore champanj, morr.. så nu luktar vi öl ! trevligt, Aja som grädde på moset så insåg jag sen att mina nycklar låg ju i Emelys väska. Och hon hade redan kommit hem till strängnäs, så jag utan nycklar. Kommer inte hem lr så, så sover kvar hos Hanna i natt och imon kommer Emely så jag får mina nycklar wihoo..
BTW DET SNÖAR FFS !!!!!! :D:D:D hihi
Förutom det med nycklarna har det varit en ganska så bra dag (Y) :)

Puss å kram <333


,

Gormodgon fellows, Nu sitter jag i skolan och skriver på vårt projekt arbete. Lr ja, det är vell det jag igentligen ska göra. Men vi sitter och försöker boka biljetter till 2012 ikväll ist :D Hoppas vi får biljetter!  Btw, igår när jag skulle gå ner med en höst jacka i källaren så kollade jag i fickorna först och hittade 300 kr. precis antalet kronor jag behövde (Y) :D.  Ska fortsätta här nu.

Puss&kram maggan<3

Draft: Nov. 12, 2009

Idag har vi varit iväg med klassen + It klassen, till Arosfortet i Västerås :). Jag och linda blev ihop parade med 2 kilar, en av killarna var ifrån califonien och precis börjat samma dag på John Bauer. Det var inte så tråkigt som jag trodde. Killarna var hel festliga och vi hade oftast roligt, lr hur linda ? ;) <3 
Nu sitter jag i lägenheten i nyfors och äter lite glass, maränger och choklad sås. MUMS. länge.
Snart ska jag vara duktig och städa och tvätta all smuts tvätt som ligger i tvättkorgen.. tråkigt, men måste göras.
Och angående den dära toppen igår, så blir det nog att köpa den (Y)

PUSS Maggan


,



Kikade runt lite på internet innan på lite kläder och hittade en del, men blev sugen på denna  men är inte säker Den är sjukt fin, men vet inte :)
Vad tycker ni ? (K)

Första inlägget,

Välkommna till min blogg, rensade för någon vecka sen så nu är den sop ren :D
har tänkt att jag ska bli lite mer aktiv i mitt bloggande nu.


RSS 2.0