BYTER BLOGG

 ja jag ska lägga ner att skriva här. så här kommer nya blogg andressen på devote 

http://jazs.devote.se/
http://jazs.devote.se/
http://jazs.devote.se/
http://jazs.devote.se/
http://jazs.devote.se/
http://jazs.devote.se/
http://jazs.devote.se/
http://jazs.devote.se/
http://jazs.devote.se/
http://jazs.devote.se/
http://jazs.devote.se/
http://jazs.devote.se/
http://jazs.devote.se/
http://jazs.devote.se/
http://jazs.devote.se/
http://jazs.devote.se/


Oh herregud, sjuk tjej:S

Hon opererar sig som Alba – för att få tillbaka sitt ex
Xiaoqing gör allt för att se ut som Jessica Alba.

Xiaoqing, 21 år, är en kinesisk kvinna som för några dagar sedan genomgick flera plastikoperationer för att se ut som den amerikanska skådespelerskan Jessica Alba.

Anledningen är främst för att hon hoppas att vinna tillbaka sin pojkvän som alltid önskat att Xiaoqing skulle se mer ut som en Hollywoodstjärna, skriver Huffington Post.

Xiaoqings 28-åriga pojkvän var under hela deras 18 månader långa förhållande totalt besatt av Jessica Alba. Han pratade om henne hela tiden och hela lägenheten var även tapetserad med fotografier av Jessica Alba. Han gav även Xiaoqing en blond peruk att bära så att hon skulle likna Jessica Alba mer. Men till slut blev hans besatthet av Jessica Alba för mycket för Xiaoqing, som dumpade honom.

– Mina vänner försökte trösta mig men det fungerade inte, så de föreslog jag skulle göra en plastikoperation för att se ut som Jessica Alba, säger Xiaoqing.

Jiang Shan är chef över kliniken Shanghai Time Plastic Surgery Hospital, där Xiaoqing genomgått sina ingrepp. Jian Shan säger att Xiaoqing skulle behöva operera sina ögon och även sin näsa för att likna Alba helt. Jessica Alba är måttligt road över att en kvinna på andra sidan Atlanten opererar sig för att se ut som en kopia av henne.

– Man borde aldrig förändra sig så där. Om någon älskar dig, så älskar de dig oavsett vad, sade Jessica Alba enligt Huffington Post.


devote.se

Oh herregud !! jag hade planer att byta ifrån blogg.se till devote.se. men skippar nog det va.. haha, När jag kom in där var det typ som playahead. Jag förstod mig aldrig på den sidan och det finns alderles för mycket funktioner för en  sajt :p haha. så jag får nog försöka lära mig den sidan, annars så stannar jag kvar här där jag är. haha ^^,

i know,,..

Oh, den tog. Nog för att jag har världen dåligaste självförtroende. men att läsa det där gjorde ju inte saken bättre :(, och att just den personen sagt så.. Det är säkert sant, säkert så jag ser ut. när jag tänker efter så är det de :/, Kindben som står ut. liten näsa, små ögon, och relativt liten mun :/.. önskar jag kunde göra nått åt det. men vad ?:'(


Jag hoppades att ovanstående inte skulle vara sant. så jag frågade ett par vänner. och fick svar att det är sant..



sön 7e

Jag vaknade av att solen lyste. och himlen var klar blå, Det har inte hänt på länge . så jag tog på mig tränings kläderna och ut och sprang en timme :). Grymt skönt/mysigt var det.


lör 6e

Haha ja, för er alla som missade melodifestivalen så kan jag hjälpa frispråkan. Han är singel. Tror dom flesta förstod det som kollade. Men nu vet ni resten ;) FRISPRÅKARN  " jag är singel,jag är singel,jag är singel,jag är singel,jag är singel,jag är singel,jag är singel, "

lör 6e

Idag lagade jag riktig mat. Det var nog första gången jag lagade någonting riktigt gott själv :D Kyckling,wookgrönsaker, kokos m.m Jätte gott :D


Jadu,

Varje gång jag ser att du är inloggad på facebook funderar jag på att skriva, det är månader sen vi pratade nu. Men gillar inte att vi inte pratar. Men jag vet även inte hur du skulle reagera ifall jag hörde av mig eftersom vårat avslut var som det var, ganska aggressivt :P haha. hum, svårt


tor 4e

Innan idag skulle jag försöka mig på att göra chips. Har ju gjort de flera gånger tidigare. Men idag gick det inte så bra :(. först råkade jag skära mig illa med kniven, sen brände jag mig på kokande oljan :/, Klumpig dag. JA! Men goda blev dom iaf :D haha (Y) 



Och Calle Kristiansson tröttnar man ju aldrig på,  To be with you - Calle Kristiansson



Måndag - fixa lägenhet
Tisdag - Städa & färga håret.

Onsdag - plugg & tvätta
Torsdag - Plugga mer
Fredag - Fest
Lördag - Västerås?
Söndag - Plugg

ons 3e

Setat och pluggat Färg och form nu sen jag kom hem ca 12. Tog en liten lunch break och ska vell ta och plugga lite till innan det är dags för att gå ner till tvättstugan.  Och jo, jag skulle öppna en burk med kokos mjölk i innan och hade ingen burk öppnare, dilemma :O. ringde till mamma iaf och hon sa åt mig att ta en skruv mejsel och slå med en hammare !!Hahaha , klart det funkade. Men hälften låg brevid. !!

Måndag - fixa lägenhet
Tisdag - Städa & färga håret.

Onsdag - plugg & tvätta
Torsdag - Plugga mer
Fredag - Fest lr Västerås?
Lördag - Västerås
Söndag - Plugg


Ja nu har jag tvättat klart. Men blev inte så mycket plugg som det borde blivit :S. Tjaja, ska läsa lite till nu sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film.


Missfärgning till tusen,

Ja, det var meningen att jag skulle gå till linda och färga folie slingor i hela håret idag, men innan så tänkte jag att jag skulle testa en slinga för att se exakt hur oragne mitt hår skulle bli. Shit vilken tur att jag gjorde en test slinga, det blev verkligen röd/orange. Den var mer röd än orange, jag trodde den skulle bli brandgul :/ icke. Så fick lägga i en omgång till blekning för att bli av med den röda färgen nu är den vit/orange/rosa??. aja, haha. och sen var inte slingan så klyftigt laggd heller. Så ser lite lustigt ut. men  aja. haha.!!
Detta är resultatet iaf.  Puss & kram <33
 

Flytt,

Ja, för er som inte redan vet så hittade jag en ny lägenhet igår. En student lägenhet. Var ju totalt emot studentlägenhet förut, men sen var jag till en vän och fick se hur fräscht det är. Så nu har jag en lägenhet reserverad som blir inflyttningsbar 1 April. Den ligger mitt inne i centrum i Cityhuset. tar ca 1 min att gå till skolan med. Och så kommer jag ifrån nyfors. Dey kommer bli jätte bra tror jag..

Sen idag har vi klippt dam docka och herrdocka. Sedan stylade vi herrdockan till en elvis liknande frisyr. Var ganska kul, men man tröttnade fort..

Måndag - fixa lägenhet
Tisdag - Städa & färga håret.

Onsdag - plugg & tvätta
Torsdag - Plugga mer
Fredag - Fest lr Västerås?
Lördag - Västerås?
Söndag - Plugg

 

Hoppas du har det bra vännen.
Puss & kram <33


mån 1a

  • Jag kan inte inse att du är borta. Jag har setat och stirrat hela igår kväll, och i morse. Inte fällt en tår. För kan fan inte inse att du är verkligen borta :/.






    och du gör precis samma sak som jag var med om för några veckor sen, tur att jag känner till metoden och förstår :/.

RSS 2.0